Teljesség Fórum

Pontos idő: pén. szept. 10, 2010 8:29 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: A Nap
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 08, 2010 1:15 am 

Kevés a szó....
De láttam duplaszivárványt a naplementében a Dioszegi S. utca végén....ott hol emberfiai kocsival átszáguldottak....
Láttam cinegét az erkélyemen nézelödni, "hogy Te meg ki vagy?"
Várom az elsö tavaszi napsütést amitöl kiolvadnak a csontjaim, és nyáron hösiesen viselem a 40 fokos meleget, mert egy korty viz is édesebb lesz....
Hát a sört ...kimosolyognám a kezéböl, minden cseppjéért kár....

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 27, 2010 6:03 am 

Gábor!-
Most mit érzel, ha simogat a Nap? Eltelt egy kis idő 2008. óta.
Változtál. változtunk, mit érzel most? Igazán érdekel......

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: hétf. dec. 01, 2008 1:52 am 

:) köszi ;)

Will írta:
és most én kérdezek:
miért teszel fel olyan kérdést, amire tudod, hogy nem lehet válaszolni? miért teszed fel, amikor tudod, hogy mi a nemVálasz, amikor tudod, érzed és éled...
az alapkérdés a miért - helyett a...

talán mert nem választ "várok" ;)

tudod... hmmm... szóval a meghasonulás állapota elég gyakori. nálam. de gondolom, volt részed benne, hogy beszélsz, és közben tudod, hogy ez pont annyira jó, mintha nem beszélnél, és akkor inkább nem beszélsz :D vagy beszélsz, és gyönyörködsz abban, hogy a hangod Világokat teremt, s közben ezerrel mosolyogsz belül, mert tudod, mert ÉRZED, mi történik.

számomra egyébként igen furcsa és persze teljesen természetes, hogy végül felfedetem Krisztián valódiságát. hát persze, a 4 évvel ezelőtti Gábor (én) hatalmas mágusnak és mesternek képzelte magát :D aranyos volt. nanáhogy kizárólagosnak :) aztán ez a Gábor más és más és más lett, mint ahogy mindenki más, mint ahogy minden és mindenki mester valójában :)

borzasztóan imádok pl. álomsíkon játszani. könnyebb elhinni, hogy minden lehetséges... vagy inkább könnyebb kivitelezni :) igen, könnyebb kivitelezni.

szépeket! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: hétf. dec. 01, 2008 1:16 am 

Sol - hogy mit érzek?

élvezem, kíváncsi vagyok, és élek... mindig megyek, vagy épp megállok... keresem a következőt, vagy hagyom, hogy megtaláljon - esetleg nem is kell következő, csak hadd legyen.
Hadd legyen minden úgy ahogy van.

Sol írta:
ami engem igazán érdekel, hogy mit élsz át, mikor simogat a Nap, bár felhőkkel táncolsz, mit érzel, ha egy káoszéj végeztét a biztonságis srác azzal jelzi, hogy egy pohár sörrel kínálja az arcod. ítélkezel, szégyelled Magad, támadsz, esetleg védekezel? és tudod, miért teszed? látod, ki vagy Te, vagy kivel osztod meg a jelent?

táncolok, felébredek mosolyogva, elengedem az izmaim, és azért, mert azt teszem amit élvezek.
Megosztani? Mindenkivel és senkivel...

és most én kérdezek:
miért teszel fel olyan kérdést, amire tudod, hogy nem lehet válaszolni? miért teszed fel, amikor tudod, hogy mi a nemVálasz, amikor tudod, érzed és éled...
az alapkérdés a miért - helyett a...

Jó Életet, no meg Rosszat :)

Will

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: A Nap
HozzászólásElküldve: vas. nov. 30, 2008 11:28 pm 

hmmm, furcsán érzem magam, de ez talán lényegtelen.

végigfutottam a fórumtémákon, és nem látok igazán mást, mint bármely másik efféle médiumon. talán a "szemüvegem" mindig ezzel a torzítással látja el az ilyen megnyilvánulását a létezésnek.

voltam a pénteki tanfolyamon, és elég hamar leesett, hogy a négyesre és az ötösre gyakorlatilag nincs szükség :) a hármas pedig egy aranyos játék.

ami engem igazán érdekel, hogy mit élsz át, mikor simogat a Nap, bár felhőkkel táncolsz, mit érzel, ha egy káoszéj végeztét a biztonságis srác azzal jelzi, hogy egy pohár sörrel kínálja az arcod. ítélkezel, szégyelled Magad, támadsz, esetleg védekezel? és tudod, miért teszed? látod, ki vagy Te, vagy kivel osztod meg a jelent?

minden pont úgy van rendben, ahogy. ez néha eléggé megdöbbentő. aztán egy idő után elhittem, hogy a látványapátia, a látszólagos érzéketlenség nem stimmel, de visszatértem inkább... inkább szeretek mindent, inkább vagyok a szeretet, vagy legalábbis legtöbbször inkább. a saját játszmákat átlátni néha elég gyötrő, de abban a pillanatban felszabadító is. ha falnak szaladsz és boldog vagy közben, hát szaladj neki újra!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra