Teljesség Fórum

Pontos idő: pén. szept. 10, 2010 8:18 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 19 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Hiutu fórum
HozzászólásElküldve: kedd nov. 17, 2009 3:31 pm 

mic13 írta:
Most elözö szombaton megismertem Hiutut!
Nagyon örültem a találkozásnak, nem tudom miért, de nagy élmény volt.....
Köszönöm

Sajnálom, hogy lemaradtam.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: hétf. jún. 15, 2009 4:26 pm 

Most elözö szombaton megismertem Hiutut!
Nagyon örültem a találkozásnak, nem tudom miért, de nagy élmény volt.....
Köszönöm

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: szomb. jún. 07, 2008 10:40 pm 

Remélem igazad van. :) Bár tévedni, emberi dolog.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: szer. máj. 14, 2008 12:55 pm 

Csak tévedsz, nyugi!
Egyébként is, a puding próbája az evés...:)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Hiutu? Hiutu!
HozzászólásElküldve: kedd máj. 06, 2008 10:12 am 

Gyerekek, mondja már meg valaki mit tud ez a Hiutu, amitől mindenki úgy el van ájulva!
Nekem lehet csak a hiú-tú-ra utaló neve hangzik nevetségesnek, de valahogy nem cseng a dolog tisztán. Nyugtassatok már meg, hogy csak tévedek!

Üdv mindenkinek

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 28, 2008 6:29 am 

Seth írta:
Hiutu visszavonul?? nincs több tanfolyam ?? érdekes hír, pedig már kezdett érdekelni a dolog...

Remélem nem AJC -vel és nem Újzélandra utazik :D

Csak egy "időre" vonul vissza, azt írta. A lényeg ismét (mint mindig) a részletekben van :-)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 24, 2008 6:25 am 

Hiutu visszavonul?? nincs több tanfolyam ?? érdekes hír, pedig már kezdett érdekelni a dolog...

Remélem nem AJC -vel és nem Újzélandra utazik :D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: pén. júl. 20, 2007 11:31 am 

gorky írta:
A külső , mint tudjuk , soha nem azonos a belsővel......
A papír mindent képes elviselni.....az ember már ritkábban ilyen tökéletes !

De, a külsőd (is) tükrözi ki vagy. Az is hozzád tartozik, az is Te vagy. Persze, "azonosságról" szó sincs, csak éppen mégis. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)))
HozzászólásElküldve: pén. júl. 20, 2007 11:13 am 

Kedves Portuguese! :)

Megértettem amit írtál. Nagyon szépen köszönöm! :)

Tisztelettel: ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: pén. júl. 20, 2007 7:49 am 

Halihó!
Tudom, hogy ez Hiutu fórum, de most én mégis csak a Portugál egyik hsz.-ére reagálnék: "Szóval van még mit haladnom, ilyeneket nem illik gondolni egy lelki embernek..." Ez az egy mondatod megütötte a fülemet. Szerintem, amíg így gondolkodsz, addig nehéz lesz elérned a "lelki ember" titulust. Már ha egyáltalán van ilyen csoportja az embereknek... Nem arra gondolok, hogy ne minősíts, hanem arra, hogy saját gondolatadat ne minősítsd!
S külön köszönet, hogy nem akarod cölibátus életformát ráerőltetni másokra, mint ahogy azt sok cölibátusban élő próbálja manapság! De kősziklás történetnél éreztem egy kis "az én utam a jó" folfogást a soraidban. Hidd el, a hedonisták is üdvözülnek! Tudom ez piszkálja egy kicsit az ember önbecsülését, de IGAZ!
Régebben engem is zavart, ha valakinek az egyetemen úgy lett meg a vizsgája, hogy nem tanult semmit, csak egyszerűen magabiztos volt és mert. Nyert! :-) De aztán eszembe jutott, hogy volt amikor én is ezt csináltam. Most nem a becsületesség miatt tanulok a vizsgákra, hanem, mert lelkileg így érzem magam jobban. Bocsesz a hoszzú kitérőért, de ez jutott eszembe a saját életemből a kősziklás példádra. Hidd el meg van rá az esély, hogy az, aki csak úgy él bele a nagyvilágba, s csak sodródik, végül ugyanott fog kikötni, ahol Te! Sőt az is lehet, hogy mire odaérsz, már várni fog Rád... ;-)

Aloha

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: pén. júl. 20, 2007 6:35 am 

A külső , mint tudjuk , soha nem azonos a belsővel......
A papír mindent képes elviselni.....az ember már ritkábban ilyen tökéletes !

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Für Twang:)))
HozzászólásElküldve: pén. júl. 20, 2007 4:28 am 

Most ezek után, mondjam azt, hogy a ebben a szemre nem kívánatos, látszólag rugalmatlan, unalmas és szürke kősziklában van elrejtve az életünk teljessége. Tudod e ám, hogy kősziklára épülnek a hegyek, a völgyek a tavak és az élet egész teljessége. Az szabadakaratú jogod, hogy magad válaszd meg az utat amin járni akarsz de azt ne hidd, hogy ha valaki nem a fény felé jár már vak is. Azok az irányok amelyekből dől a fény nem biztos, hogy világosságra veztnek.Ahogy növekszik az ismereted a kősziklát se mindig vakon követed, de ha válasz út van ami az életünk során sűrűn megadatik egyszerű hétköznapi dolgokban az ember munkahelyén és mindennapjaiban és nincs bölcsességed dönteni mert nem látod a jövöt és a nagy összefüggéseket nagyon jó dolog ám, hogy van egy szerelmed, egy bizalmasod egy Teremtő tanácsadód aki soha nem hagy cserben és ha kitartó vagy sokszor sötét lápos, ködös világokon át vezet el a világossághoz...Persze ettől Én még elsüllyedhetek mások szemében, meg szánhatnak mert nem követem a fény delejes, vadregényes és élvezetekkel megrakott utjait...De azt nyugodtan állíthatom, hogy nem kell zsákba macskát árulnom mert a világosság az világosság ha megkeresik de a fény dőlhet ezer wattal is és ha kikapcsolják teljes sötétség lesz azon a helyen. Bátran állíthatom hogy a kőszikla a legjobb választása az életemnek mert kinyilnak azok az ócska berozsdásodott vaskapuk és az ember küzdön küzdve levetkezi a rabszolgaság súlyos bilincseit és elkezdődik egy új nehézségektől csöppet se mentes lenézett élet, amit semmiért se cserélne el senkivel mert minden hibájával és bakijával teljes...És ezt a teljesség melett mégis ember marad az ember és azt veszi észre, hogy van egy Teremtő Élő Szerelmes Ismeretlen Istene akinek a szeretette a mindenapok zúgó forgatagában is ugyan olyan szilárd mint a kőszikla:)))

Hát ez lenne a válaszom, ígyekeztem mert szeretem az egyenes embereket amilyen te is vagy ez egy nehéz de nagyon szép jellemvonás, tartsd meg továbbra is magadnak és szerintem nem vagy tapasztalatlan a témában másképp gondolkodol, de addig jó még gondolkodol:)))

AhitaYehi:)))

Titkot hozok, mely kötelez. Akkor jövök mikor senki se les. Tudván, tudom mit akarok, nem mondhatom meg ki vagyok...Hozom hozzád lelkem hevét, forró álmok fergetegét, bármit tehetsz itt maradok, de ne kérdezd meg, hogy ki vagyok...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Für Portuguese:
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 19, 2007 7:56 pm 

Kedves Portuguese! :)

Igaz lehet a témában tapasztalatlan vagyok...és valójában nem ismerlek...úgyhogy most csak a jelenlegi hozzászólásaid alapján "itéllek" meg. Azokból viszont azt szűrtem le...hogy te már rég nem a fényt keresed...hanem vakon követed a sziklát. Ha sziklává változol...az élet tengerében elsülyedsz. Nem vitatom hogy vannak szituációk amikor az önmegtartóztatás előbbre visz...de mindenre nem lehet ugyanaz a gyógyír. A teremtésben se csak a szikla létezik (bááár...az is létezik. :) ). Ha mindenféle képpen a sziklával azonosulsz...előbb utóbb te is sziklává változol...aztán addig vésed, farigcsálod az életed folyamán...míg végül egyszercsak a saját torzóddal találod szembe magad...életed műve...egy gyönyörűen megmunkált...megcsonkolt kődarab. A szikla az egy merev forma...az élet ennél sokkal szinesebb és rugalmasabb. Persze...ha neked ez fekszik...és úgy érzed hogy téged ez előbbre visz...csak nyugodtan. :) Mondjuk....biztos én is másképp gondolkoznék...ha azokon mentem volna kerseztül mint te. Mivel ezen tapasztalatim hiányoznak...kérlek nézd el nekem ezeket a sorokat...csak megpróbáltam helyzeted megvilágítani az én szemszögemből. :)

Tisztelettel: A test embere. ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Re: Kedves Dejede:)))
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 19, 2007 12:14 pm 

portuguese írta:
Azzal kell kezdeném, hogy a testi embernek a lelki dolgok mindig is érthetlenek maradnak így nem tudom neked megmagyarázni amit nem értesz, ha valóban érteni akarod a puding ízét akkor újjá kell születned, megöldökölve a test kívánságait, hogy teret adhass a lélek dolgainak.

Megöldökölve a test kívánságait???? :)

Minél nyitottabb valaki szellemileg, annál Teljesebben képes megélni az anyagi világot (azaz nemcsak kipróbálni, de élvezni is fogja a pudingot). Ha valaki valóban Teljes, akkor az az anyagi világot is képes élni. Ha csak a szellemiséggel foglalkozol, azzal bekorlátozod a fizikai érzékszerveid, azaz a Felfogásod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. júl. 19, 2007 6:51 am 

Nagyon nem látjuk egyformán...szerencsére. Én inkább nem írnék semmit. De kösz, hogy válaszoltál. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 19 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra